Referenties

“Marco weet zich te onderscheiden in het huidige woud van coaches door zich helemaal in te leven in jouw specifieke omstandigheden. Hij laat jou veel aan het woord en zet die informatie om in de vraag hoe jouw kwaliteiten het best zijn in te zetten om je doelstelling te behalen. Zijn subtiele vraagstelling aan jou, over het ontstaan van bepaalde klantcontacten, ontlokt aan jou zelf het antwoord over hoe je je klantenkring zou kunnen uitbreiden. Daarnaast geeft hij handvatten hoe je bestaande klanten zo enthousiast krijgt dat ze reclame maken voor jouw onderneming.”

Wessel Huppelschoten

Ondernemer, Wessel Vijvers

“Een scherpe en kritische ondernemersblik, veel mensenkennis en de wil om mensen écht verder te helpen. Dát kenmerkt Marco als ondernemerscoach. Hij bleek voor mij de ideale aanjager, adviseur en, soms ook, lastpak. Marco weet je te motiveren, te prikkelen én uit je comfort zone te lokken. Ik heb nog dagelijks veel profijt van onze gesprekken.”

Jeroen Fidder

Ondernemer, Zegtekst

“Met Marco samen verzorg ik de training Ondernemend Onderwijs voor docenten van onze Hogeschool. Doelstelling van de HAN is dat alle studenten als ondernemende professionals de hogeschool verlaten. Wij zien onze docenten daarbij als een cruciale factor. Tijdens de training leren we docenten over inspirerend en activerend onderwijs. We maken ze bewust van hun eigen ondernemende gedrag en hun ondernemende houding. We dagen ze uit om hun eigen plannen voor het onderwijs uit te werken en neer te gaan zetten. Ze gaan kansen zien, kansen pakken en waarde creeren.
In zijn rol als co-trainer ervaar ik Marco een terzake kundige en goed gefundeerde collega. Hij weet waar hij het over heeft. Kan zich daarbij beroepen op theoretische kennis én op een jarenlange gerichte ervaring in ondernemen. Mooi is de combinatie van zijn eigen ondernemerschap met de coaching van vele (startende) ondernemers. Zijn rijke ervaring is een onmisbare schakel in de training. Kenmerkend aan de stijl van Marco is zijn rust en zijn vermogen om de mensen in zijn directe omgeving te laten bloeien.”

Sylvia Bronkhorst

Projectleider / trainer, Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap HAN

“Als ondernemer heb ik Marco gekozen als coach. Ik kan hem van harte aanbevelen. Hij kan goed luisteren en zich uitstekend verplaatsen in de problemen en valkuilen die ik tegenkom op de weg van het ondernemerschap. Marco is deskundig en heeft visie. Zijn adviezen zijn concreet en hij onderbouwt die met logische argumenten. Hij kan me op een respectvolle manier een spiegel voorhouden, zodat ik kan groeien als ondernemer. De gesprekken met Marco leveren altijd verrassende gezichtspunten op waardoor ik weer nieuwe mogelijkheden zie.”

Jeannette van Adrichem

Ondernemer, Vind Je Levenspartner
Share This